Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
Aankomen
 
 Herbalife24 Sport
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
SPORTVOEDING

Als sporter heeft u topvoeding nodig voor topprestaties. Herbalife biedt een breed voedingsprogramma voor sporters. Niet alleen de spelers van Ajax, maar ook lokale sporters kunnen voedingsadvies krijgen op landskampioenniveau. Doelstelling is om te helpen de prestaties van amateurvoetballers, atleten, hardlopers, zwemmers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is naar een hoger niveau te tillen.

Of u nu regelmatig de marathon loopt of af en toe een partijtje golf speelt. Deze producten zullen u helpen bij de opname van voedingsstoffen en het herstel en de vernieuwing van spierweefsel.

Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp, maar uiteindelijk draait het om de volgende basiscomponenten:

1. Brandstof innemen

Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŰn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

DOEN:
Drink een Formule 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstofvoorraad in de spieren te ontzien.

DOEN:
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank. Deze bevordert snelle hydratatie, levert uw lichaam directe en doorgaande energie en helpt bovendien de opname van essentiŰle voedingstoffen te verbeteren en de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen.

H30 sportdrank meer info

Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn; de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.

DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Multivitaminen tabletten en Cell Nutrition. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieŰn - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.

2. Brandstof bijvullen
 
Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.
 
DOEN:
Drink direct na het sporten de Formule 1 prote´nedrank gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.
 
3. Reparatie:

Prote´ne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige prote´nen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige prote´ne helpt de spiercellen om zÚlf de schade te herstellen.

DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een
Formule 1 prote´nedrank, gecombineerd met prote´nerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Personalised Prote´nepoeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.

4. Renovatie:

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om uw hartfunctie te ondersteunen.

Bestellen

HERBALIFE SPONSOR - SPORTVOEDING DIE WINT  
 
Als actieve sporters moeten wij proactief te werk gaan bij onze eetgewoonten....
 
In juni 2011 hebben Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife een Suppliersovereenkomst gesloten. Deze gaat in op 1 juli 2011 en loopt tot en met 30 juni 2014.
 
Juni 2010, FC Barcelona heeft een 3 jarig miljoenen contract met Herbalife ondertekend. Herbalife is nu officieel de voedingssponsor van FC Barcelona. Tegelijk heeft Leo Messi een persoonlijke overeenkomst met Herbalife ondertekend.
 

Los Angeles LA Galaxy heeft Herbalife ook als shirtsponsor. Klik hier voor de officiŰle Herbalife Sports website en lees een aantal testimonials van L.A Galaxy spelers over het gebruik van de Herbalife producten! Herbalife heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met de Anschutz Entertainment Group (AEG), eigenaar van de L.A. Galaxy .

 
- FC Excelsior - voetbal Nederland
- Ajax - voetbal Nederland
- Vitesse - voetbal Nederland
- Ingrid Peperkamp en Martine Hofstede - Hardlopen Nederland
- Vera Koedoder - Indoor Mountainbike Nederland
- KV Mechelen - voetbal BelgiŰ
- Knack Randstad Roeselare - volleybal BelgiŰ
- Valencia CF - voetbal Spanje
 
Klik hier voor de officiŰle Herbalife Sports website!
 
FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE

Bestellen

Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-prote´ne (19 Ó 21 g indien u halfvolle
melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren.
Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert
het alle essentiŰle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden.
Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Vruchten en Cappuccino.

FORMULE 2 MULTIVITAMINEN COMPLEX

Geeft u de essentiŰle vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn om u te beschermen tegen lichamelijke stress.

FORMULE 3 PROTE¤NE POEDER

Bestellen

Draagt bij aan een verhoging van het eiwitniveau, wat van grote betekenis is voor het herstel- en renovatiewerk na lichamelijke inspanningen. De droom van elke bodybuilder; voor gewichtheffers is de prote´ne drank een uitstekende manier om de hoeveelheid prote´ne in hun voeding te verhogen. Gewichtheffers kunnen Formule 1 met melk bereiden, fruit en twee eetlepels prote´ne poeder toevoegen en zo gemakkelijk de 25 gram aan prote´ne bereiken die wordt aanbevolen na een training.

H│0 PRO SPORTDRANK

De H│0 Pro sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H│0 fitness drank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. Meer informatie >>>>>>

LIFTOFF ENERGIEDRANK

Bestellen

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Meer informatie over Liftoff >>>>>>

CELL NUTRITION

Zorgt voor hogere effectiviteit van uw opgenomen vitaminen en mineralen.

ROSEOX

Krachtige antioxidant-ondersteuning.

HERBALIFELINE

Bestellen

Levert Omega-3 vetzuren. Bovendien bevat vitamine-E, die speciale antioxidant eigenschappen bezit, plus selenium, een spoorelement dat essentieel is voor het welzijn van de mens.

PROTE¤NE REPEN

Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn.

 
QUICKSPARK (natuurlijke energie)
 
QuickSpark. Herbalife Quickspark levert co-enzym 1, die de ATP Energie productie op cellulair niveau stimuleert. Hoe meer de cellen van een co-enzym beschikbaar is, hoe meer ATP-energie wordt geproduceerd. Co-enzym 1 is nodig om de cellen energie te leveren zodat het lichaam kan functioneren. Het zijn kleine tabletjes, die je onder je tong legt en laat oplossen. Het effect is na 10-30 minuten merkbaar en houdt ongeveer 4 tot 5 uur aan.
 
GOURMET TOMATENSOEP ( tussendoortje)

Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel prote´ne als in gewone tomatensoep en is rijk aan prote´ne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

Bestellen

 

Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Bel nu 0485-571938 of vul het formulier in voor meer geheel vrijblijvende informatie. 

 
 

 

 

ę Copyright 2010 - 2011 It's about your life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.